Drömmen om Semester!

Har precis kikat på en dokumentär (Uppdrag Granskning) om Stieg Larssons arv på svt.
Det gjorde mig förbannad!
Nu finns det ytterligare två nya svin att ogilla. Hans bror och far. Vilka äckliga jävlar!
Allt mitt stöd till Eva Gabrielsson, Sambo med Stieg innan han avled.
Detta ger en signal om att det itne spelar någon roll om vilken ålder man bör skriva testamente till om man har en livskamrat... Ja någon man älskar och verkligen bestämt vill skall få det bra om man eventuellt avlider.
Är du sugen på att se dokumentären om Milleniummiljonerna och blir förbannad på två äckliga as så kika in här : http://svtplay.se/t/103535/uppdrag_granskning__sommarspecial

Här nedan är en uthängning på de två stora kräken!
TVÅ FETA AS!
Hoppas ni ruttnar i helvetet båda två!

Hur som helst! Åskan drog fram här för ett tag sedan, jag var mitt uppe i en freeroll.
Ingen trevlig uråkning. Jag hade bra med marker och tog en syn på flopp med 6 7 eftersom jag var smallblind och behövde syna big, alal andra lagt sig. Ut kommer ingenting för mig, båda checkar. Men på turn kommer en 6:a upp. jag bettar potten och han synar bara. På river kommer en tredje 6:a och inget annat färg eller stegdrag ligger ute så jag trycker all in mot den lilla fisken. Det är ca 7 gånger vad som ligger i potten. Han synar och sitter alltså med 6 T och tar hem med samma triss som mig men högsta kort på avgörande. SURT!

Nu skiner solen i alla fall, och jag sitter och drömmer om nya Harry Potter filmen. Får hoppas Camilla elelr Christer vill bjuda med mig på den i Kilafors nån kväll då ^^. Är en numera tradition att vi tillsammans ser den på bio.

Det är juli, varenda jävel på området jag jobbat verkar vara på semester, dels blir det tröttsamt när ingen öppnar, sen blir man avundsjuk på tanken av att de sitter halvnakna på en solstol vid sina sommarstugor vid nån vacker sjö, och tar kanske en pilsner och gassar njutfullt i solen.
Man blir omotiverad och drömmer om en lång jävla solsemester själv.
Jag har faktiskt inte slappnat av på flera månader, kanske ett år, 
utan har en intensiv stress och oro i magen över så himla mycket.
Jag behöver en semester... En riktig, där jag vet att jag har rådd att ligga med en öl och gassa i en solstol i en vecka elelr två... Sola, bada, äta gott, fiska, Suck.
Enda dagarna den här sommaren jag verkligen fick ha semesterkänslan utan stress eller oro var när vi chartrade båten i skärgården för ett par veckor sedan utanför Göteborg. Vi åkte längs med Hönö, Öckerö nånting. Så jävla underbart! Två av mina bästa livsdagar.
Det var äkta livsglädje och alla jobbiga tankar försvann. Jag bara njöt!!!
Så här vackert var det MINST SAGT!

Ikväll kommer Eric hem i alla fall, lite tidigare än tänkt.
Men vi ses nog inte förrän i slutet av helgen, och så kör vi stenhårt med jobbet från och med måndag.
Men nu har jag nog inte tid mer, utan måste sticka iväg...

Hoppas det inte blir för varmt, men innerligen att solen håller i sig :)

Söndag morgon, röksugen och trött!

God natt eller god morgon! har precis publicerat mitt första inlägg i min nya pokerblogg. Se länk under "länkar" eller gå in på http://francke.blogg.se/poker. Jag har precis börjat med en riktig utmaning . Att börja från ingenting och spela upp till $1000 inom ett år.  Till skillnad från utmanaren och kände Chris "Jesus" Fergusson gör jag detta på Everest.
Just nu ser jag på "hemsökta hus" på TV4+ som för övrigt är mitt favoritprogram och jag har offrat många nätter för att se på programmet då det bara går på helgerna.

Varför jag inte skrivit är för att jag ibland tappar känslan, och lusten. Då blir det bara ett stort Blä av allt...

Många kvällar har jag sagt, släpp det här och gå ut hur jävla deppig du än är Jonathan. Gå ut, ta med dig MP3:n och fokusera på nåt annat. Jag har inte klarat det. Jag bara tänker på promenaderna med Emilia o Kelly. på något sätt har mitt hem blivit en trygghet där jag alltid vet att jag aldrig skulle missa henne om hon plötsligt en dag kom hit. Det känns som att jag skulle riskera att missa henne om hon utan vetskap plötsligt skulle komma. och det skulle vara så himla jobbigt och smärtsamt att gå miste om det . Jag kan stå på balkongen och inbilla mig att det är hon som kommer med den där bilen. Ibland ljud. Jag lägger mig inte längre på nätterna här hemma förrän jag lyckats somna till framför datorn. För då vet jag att jag bara kan kasta mig i sängen och somna utan att bli helt deprimerad oh sorgsen.
Idag gick jag äntligen ut. Jag tog min MP3 och gick en runda till Bollnäs city och hem igen. Det var skönt. Och jag kunde ta ut mycket. Men det var samtidigt jobbigt. För obehagliga tankar strömmar fram o tillbaka, precis som alltid när jag gör något mentalt avslappnande.

Angelina växer och jag känner mig så långt borta från henne och för alla som undrar så Nej, jag vet inte hur det är att vara pappa, jag har fortfarande aldrig fått möjligheten även om jag försökt på alla sätt o vis för att få träffa de båda. Jag är rädd att hon kanske inte vet vem jag är när hon träffar mig . Hon ser mig bara några timmar i månaden. Vi har aldrig fått chansen att skapa ett eget band där hon kan lita på mig och jag kan känna mig tillräcklig och självsäker. Ju större hon blir och ju mindre hon ser mig, desto mer rädd är jag för att göra fel när jag träffar henne.  Det känns så viktigt att de stunderna känns bra för henne och att hon kan ta vara på känslan för mig och att jag är hennes pappa. Men ibland känns det som att jag bara är ivägen...

Under veckan har jag tillbringat tiden med mina morföräldrar och deras respektive. Tack för det. Jag behövde det . Hoppas ni uppskattade det som jag. Imorgon blir det Dexter maraton hos mamma. "Mitt initiativ". Då kan jag sova där och jobba på hennes område dagen efter. Så slipper jag en natt till ensam.

Bollnäs är egentligen inte tråkig håla. Det är jag som inte mått bra nog att skapa nya kontakter, haft ekonomi för körkort och sen finns det en jävla massa omständigheter som egentligen ställer till det. Förra helgen var jag till Göteborgs skärgård med jobbet. Två av mina bästa dagar i livet. Även om jag fick en smäll så ögonbrynet sprack rätt över piercingen.

Mid-Air pace ser ut att ha nått sitt slut. Jag blir skriven på lokalen och som ledare i Bilda för bandet. Nu måste jag snart hitta nya intresserade musiker. För jag börjar bli galen av att aldrig få spela trummor eller sjunga.

Emilia o Angelina - All min kärlek till er! God natt!RSS 2.0